Om Northvision

Home Om

Siden 1999 har jeg arbejdet professionelt i IT branchen med Axapta og Dynamics AX og senest D365 for Finance and Operations. I den tid har jeg oplevet mange ineffektive projekter.

En del af disse projekter ville kunne udføres væsentlig billigere og i bedre kvalitet blot ved at bemande dem anderledes. Hvorfor skal der både en sælger, projektleder, konsulent og udvikler til for at løse den mindste opgave?

På den baggrund startede jeg i 2005 Northvision. Herfra arbejder vi som uafhængige freelance konsulenter og udviklere med opgaver indenfor Axapta, Dynamics AX, D365FO og power BI. Med tiden er der kommet ansatte og vi vækster stadig.

Firmaet har base i Aarhus og i 2022 åbnede vi et kontor i Kolding.
Vi sætter altid en ære i, at have tilfredse kunder, gennem konsulenter med mindst 15 års AX erfaring, konkurrencedygtige priser, hurtig responstid og kvalitetsløsninger.

Du handler direkte med din konsulent, så der er ingen forstyrrende mellemled som chefer og sælgere. Er du interesseret i et uforpligtende møde er du velkommen til at kontakte mig på tlf. +45 30203009.

Med venlig hilsen

Henrik Kristoffersen

top line
20
Års AX
erfaring
top line
38
Tilfredse
kunder
top line
251
Gennemførte
Projekter
top line
98572
Kodelinjer