Kompetencer

Home Kompetencer

Vi har gennem 25 års erfaring med Axapta og Dynamics AX specialiseret os i at varetage alle faser indenfor ERP projekter, herunder salgsarbejde, projektledelse, konsulentassistance, support, udvikling og efterfølgende support.

Vores konsulenter arbejder i tæt dialog med kunden i forbindelse med opgaveløsningen og gerne on-site hos kunden. Der er dermed ingen mellemled til at forvirre overblikket. På denne måde opnås der bedre kvalitet, betydelige effektiviseringer og besparelser.

Vi arbejder udelukkende inden for Axapta, AX, D365FO og PowerBI. Vi er fleksible med hensyn til arbejdstider og kan give en ekstra hånd, hvis det “brænder på”. Derudover har vi solid erfaring indenfor opgradering, integration, performanceoptimering, idriftsættelse, support, rapportering via PowerBI og de “tunge” konsulent/programmeringsopgaver.

Vi benytter os af Microsoft PowerBI som rapporterings værktøj. Selvom DAX og Axapta er gamle systemer, er det ingen hindring at bruge PowerBI til rapportering på disse versioner. Det gør det muligt, at få en komplet og intuitiv rapport med Power BI. Ønsker du at benytte en Power BI konsulent, kan du kontakte os.